Wat te doen met een katoenen tas?

Met de najaarscollectie Cosy Reading heb ik een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: katoenen tassen. Ik gebruik dit soort tassen zelf regelmatig en het leek me fantastisch om een eigen ontwerp te gebruiken. Daarbij is het iets wat je dagelijks kunt gebruiken en bovendien milieuvriendelijk en duurzaam is. Twee dingen die ik enorm belangrijk vind. Maar wat kun je ermee? Ik geef je enkele ideeën wat je in een katoenen tas kunt stoppen en wat je er verder mee kunt doen.

Een tas voor dagelijkse bezigheden

Een katoenen tas is ideaal voor…

  1. Boodschappen. Katoen is namelijk een stevige stof en de tas is ongeveer even groot als een plastic tas die je normaal in de winkel koopt. Door een katoenen tas te (her)gebruiken ben je meteen milieuvriendelijk bezig. Win win!
  2. Boeken. Ga je regelmatig naar de bieb? Neem de boeken mee in een katoenen tas. Ook hiervoor is hij stevig genoeg. En met het ontwerp uit de Cosy Reading collectie heb je meteen een bijpassend ontwerp!
  3. Journalen. De tas is niet alleen geschikt voor boeken, maar ook voor andere stationery. Denk bijvoorbeeld aan je journalspullen! Ideaal als je buiten de deur gaat.
  4. Winkelen. Even naar de stad om te shoppen? Neem een katoenen tas mee. Heerlijk compact als je er nog niets in hebt zitten én je hoeft niet te sjouwen zodra je wat hebt gekocht.
  5. Dagje uit. Ga je een dagje naar het strand of het bos? Neem een katoenen tas mee voor al je benodigdheden. Opnieuw: de tas is hier sterk genoeg voor en je kunt hem bovendien in de was gooien als hij vies wordt.
  6. Opbergen. Door hun omvang zijn tassen van katoen ook ideaal om te gebruiken voor het opbergen van dingen. Denk aan je seizoenskleding in de kast bijvoorbeeld. Gemakkelijk om aan de kant te doen op het moment dat je iets niet nodig hebt, maar je haalt het ook zo weer tevoorschijn.
  7. Cadeauverpakking. Ben je vergeten om cadeaupapier te halen? Of geef je liever sowieso een nuttige cadeauverpakking? Geef je cadeautje in een katoenen tas! Heb je meteen twee cadeaus in plaats van een.
  8. Bloempot. Een katoenen tas is ook perfect om als woonaccessoire te gebruiken. Gooi er wat aarde in, draai de randen om en voila: je kunt je bloemen en planten erin zetten! Ik raad je wel aan om er eerst wat plastic in te doen trouwens in verband met vocht.
  9. Kussen. Omdat de tas van stof is gemaakt, is het leuk om er een kussen van te maken. Het formaat leent zich ook perfect als een sierkussen, dus dat is mooi meegenomen. Het enige wat je hoeft te doen, is er kussenmateriaal in stoppen en de bovenkant dichtnaaien. Staat ook nog eens erg leuk in je woning door de print die erop staat.
  10. Wanddecoratie. Nog een idee om de print tentoon te stellen is voor de katoenen tas aan de wand te hangen. Dit kan natuurlijk aan het hengsel, hoewel je er dat wel even iets plat in moet doen zodat hij blijft hangen. Een lijst of punaises zijn ook een goede optie.

Kortom: met een katoenen tas kun je van alles! Heerlijk multifunctioneel. Degene met de prachtige print van de foto’s in deze blogpost bestel je uiteraard in de webshop.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
De waardering van www.nouk-san.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
Scroll naar boven